Continental

 

Däcken är den viktigaste kontaktpunkten mellan fordonet och vägen. Vi arbetar för att dina däck alltid ska ge bästa möjliga bromsverkan, maximal säkerhet och ren körglädje.

 

Det är därför Continental är en av Europas ledande tillverkare av personbils- och lätta lastbilsdäck. Vi är också en av världens största tillverkare av personbilsdäck inom marknaden för originalutrustning och utbytesdäck.

 

Men vi är mer än så. Vi rankas bland de fem största billeverantörerna i hela världen, med divisioner specialiserade på bromssystem, instrumentering, system och komponenter för drivlinor och chassin, fordonselektronik, infotainmentlösningar, och tekniska elastomerer. Och över hela världen, har företaget över 244 000 anställda i 61 länder och på 554 platser. Vi är verkligen en stor familj.

Gislaved

 

Nordisk know-how

Gislaved står för 110 års erfarenhet med fokus på däck för svåra väglag.

Däckens svenska arv och särskilda målgrupp garanterar att Gislaved uppfyller höga skandinaviska krav.

De kommer klara eldprovet och bemästrar alla väderförhållanden.

Gislaveds ledande position flyttas hela tiden fram genom kontinuerlig utveckling av nya, förbättrade mönster för däck till personbilar, SUV:ar och skåpbilar.

Matador

 

Med Matadordäck är du redo för alla uppdrag, eftersom de har utvecklats av proffs. Matadors många års framgångsrika erfarenhet av däckutveckling återspeglas i dess dynamiska, moderna och effektiva produkter. Med Matador är du redo för alla utmaningar.

Som en del av den prestigefyllda Continental Group har Matador en lång tradition att uppfylla höga kvalitetskrav tack vare europeisk kompetens inom produktion och teknik.