Ditt däckhotell i Bålsta

Du är värd ett däckhotell. Dina däck är värda ett däckhotell. Egentligen är det inte mycket att fundera på. Du sparar både tid och pengar på att välja denna typ av däckförvaring. Rätt förvaring förlänger nämligen livslängden på dina däck.

Det är svårt att ordna den perfekta däckförvaringen i garaget eller förrådet. För oss är det enkelt och självklart att förvara dina däck på rätt sätt – i en sval och torr miljö, utan felbelastning. Då behåller däcken sin form och gummit torkar inte ut.

 

Checka in dina däck

Vi tar hand om dina däck direkt, när du byter från sommardäck till vinterdäck, utan att du behöver hantera dem själv alls. Vi hanterar dem varsamt, rengör dem ordentligt, mäter mönsterdjupet och skyddar dem under förvaring. Checkar du in dina däck på vårt däckhotell sköter vi dem som de vore våra egna, helt enkelt.

 

Checka ut själv

När du väljer vårt däckhotell kan du släppa det här med däck. Vi har koll på dina mönsterdjup och hjulinställning. Inför varje ny däcksäsong kontaktar vi dig i god tid för att boka en tid för att skifta hjul och samtidigt ser vi över däckens skick. Börjar mönsterdjupet eller kvaliteten på däcken bli dålig ger vi råd om du bör investera i nya genast eller om du kan vänta till kommande säsong. Allt för att du ska vara förberedd och säker på vägarna!

 

Välkommen till vårt däckhotell i Bålsta!

Kontakta oss:

Bålsta Hjul & Bilservice

Stockholmsvägen 36

746 33  Bålsta

 

Ring oss på: 0171-322 04

Mail: info@bhob.se

 Öppettider:

Måndag – torsdag. 07.00 – 17.00.

Fredag. 07.00 – 15:30.