Bilservice på Best Drive i Bålsta

Hos Best Drive i Bålsta erbjuder vi fullständig service till din personbil. Vi erbjuder bland annat byte av batteri eller bromsbyte. Vi kan även hjälpa dig med byte av avgassystem eller kamrem samt oljebyte.

 

Vi kontrollerar och byter ditt avgassystem

Börjar det bli dags för en kontroll av avgassystemet? Kom in till oss så ser vi över systemet för att upptäcka skador. Om det är dags att byta så monterar vi ner det gamla och sätter upp ett nytt.

 

Bra stötdämpare – För din plånbok och säkerhets skull

Att ha stötdämpare i bra skick monterade på rätt sätt är en besparing för din plånbok. Dåliga stötdämpare lyckas inte alltid pressa ner däcket på körbanan, vilket medför att slitaget på däcken och fjädringen ökar. Dåliga stötdämpare kan även slita ut avgassystemet snabbare än normalt.

Dåliga stötdämpare innebär en stor säkerhetsrisk för både dig och din bil. Bromssträckan förlängs om stötdämparna är dåliga eller blivit felmonterade eftersom hela däcket inte kan få kontakt med körbanan. Bilen blir också ostabil och däcken slits ojämnt om stötdämparna är i dåligt skick. En felaktig hjulinställning kan också ligga till grund vilket vi självklart kontrollerar åt dig.

 

Vi erbjuder komplett bilservice för dig och din bil på Best Drive i Bålsta. Hör gärna av dig till oss eller kom förbi vår bilverkstad så hjälper vi dig!

Kontakta oss:

Bålsta Hjul & Bilservice

Stockholmsvägen 36

746 33  Bålsta

 

Ring oss på: 0171-322 04

Mail: info@bhob.se

 Öppettider:

Måndag – torsdag. 07.00 – 17.00.

Fredag. 07.00 – 15:30.